Dámská obuv Salomon S/MAX 90 W GW vel.: 24xmm

Užijte si sjezdovky po celý den díky lehkosti a bezkonkurenčnímu pocitu sněhu, který poskytuje konstrukce Sensitive Shell.

Novinka 3939
Původní cena 9 490 Kč  s DPH
Cena: 4 800 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Kód zboží: L41474300
Vyrábí: Salomon
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

velikost:240-245mm (vnitřní délka botičky)

Konstrukce Coreframe a bezešvá vložka poskytují výjimečný komfort a větší zpětnou vazbu terénu, zatímco před montované podložky Gripwalk zajišťují bezpečnostní přilnavost a pohodlí při chůzi.  Nový Custom Shell HD umožňuje rychlé přizpůsobení, zatímco ladič telete umožňuje více možností přizpůsobení specifických pro ženy.

Polyuretan + sklolaminátový rám + Custom shell HD

Materiál s konzistentní hustotou, který zajišťuje dokonalé zabalení a přesný přenos energie. Custom Shell HD umožňuje přizpůsobení za pouhých 10 minut, tenčí konstrukce stěny přiblíží nohu ke skořepině, Coreframe na manžetě dodává lehkost, zatímco manžetová vložka zachová geometrii a tuhost prostoru.

4 nýtovaný hliník 3D

Vyberte si ze 3 různých poloh spony nártu pro optimální pohodlí v kroku, plné přizpůsobení a personalizované držení nohou.

Gripwalk předmontovaný ISO 9523

GripWalk podložky jsou předem namontované a jejich specifický tvar nabízí lepší pohodlí při chůzi a větší přilnavost bez ohledu na podmínky.

Alpine Boot last - 98/104
Řemen - SENSE DRÁP 35mm
Hmotnost - 1620 g
Flexe - 90
Model - S/MAX
Norma - Gripwalk
Technické vložky - Ne
Technologie - Bezešvá vložka, coreframe, Custom shell

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz