Salomon AIRA 80 Ti + vázání Mercury 11 169cm

Mimořádně výkonná dámská lyže Salomon Aira 80 překvapí svojí nízkou váhou. Sendvičová konstrukce, lehké a odolné dřevěné jádro a titanová výztuha z ní dělají ideální all-mountain lyži vhodnou i pro náročné lyžaře

Akce 3367
Původní cena 14 900 Kč  s DPH
Cena: 7 200 Kč  s DPH
Množství: ks
Dostupnost: ihned k odběru
Vyrábí: Salomon
Popis produktu
Dotaz na zboží

Popis produktu

 Optimalizovaná konstrukce si hravě poradí i s extrémním terénem. Lyže je za každé situace hravá a dobře točivá. Zmiňovaná titanová výztuha poskytuje maximální kontrolu nad každou změnou směru. All-Terain rocker šetří energii, kterou pak můžete využít pro přechod do dalšího oblouku. Součástí lyže je vázání Mercury 11, které lze seřídit až na 110 kg.

Skvělá volba pro středně pokročilé lyžařky, které chtějí lehké, stabilní a snadno ovladatelné lyže. C/FX 3 konstrukce kombinuje uhlík a len, čímž se zvyšuje síla lyží, čehož výsledkem je plynulé lyžování při jakékoliv rychlosti. Speciální špička lyží je vyrobena z korkového materiálu, který přesouvá zátěž od špičky a zlepšuje tak manévrování na svahu. Boční stěny ve tvaru sendviče jsou přilnavé i v ledových svazích a přidávají na jízdě komfort a odezvu.

Radius: 14m

Krojení: 126-80-109mm

Dotaz na zboží

Jméno*
E-mail*
Dotaz na zboží
Smazat dotaz